Zamów darmową konsultację z ekspertem!

Jeśli chcesz się dowiedzieć:

  • jaka jest prawidłowa kolejność wykonywania działań przed otwarciem lokalu,
  • jak zminimalizować ilość formalności w stacji Sanepid,
  • czy potrzebujesz innej dokumentacji projektowej w przypadku Twojego lokalu poza technologią,
  • czy możesz skorzystać z procedury zmiany podmiotu zarządzającego przy przejęciu działającego lokalu,
  • czy w przypadku Twojego lokalu będzie konieczne wnioskowanie o odstępstwo od warunków technicznych,
  • czy w Twoim lokalu na pewno można otworzyć lokal gastronomiczny lub inny podlegający pod nadzór sanepidu,
  • jakie warunki techniczne musi spełniać potencjalny lokal,
  • czym jest „praca stała/praca czasowa” i ich wpływ na wymogi techniczne w pomieszczeniach zaplecza gastronomicznego,
  • jaką dokumentację musisz przygotować na odbiór lokalu przez Sanepid,
  • czemu poprzez nieprawidłową kolejność działań możesz narazić się na dodatkowe duże koszty inwestycji.

Zadzwoń do nas 733 532 264
lub wypełnij poniższy formularz

7 + 7 =