Zamów darmową konsultację z ekspertem!
Jeśli chcesz się dowiedzieć:
- jaka jest prawidłowa kolejność wykonywania działań przed otwarciem lokalu,
- jak zminimalizować ilość formalności w stacji Sanepid,
- czy potrzebujesz innej dokumentacji projektowej w przypadku Twojego lokalu poza technologią,
- czy możesz skorzystać z procedury zmiany podmiotu zarządzającego przy przejęciu działającego lokalu,
- czy w przypadku Twojego lokalu będzie konieczne wnioskowanie o odstępstwo od warunków technicznych,
- czy w Twoim lokalu na pewno można otworzyć lokal gastronomiczny lub inny podlegający pod nadzór sanepidu,
- jakie warunki techniczne musi spełniać potencjalny lokal,
- czym jest „praca stała/praca czasowa” i ich wpływ na wymogi techniczne w pomieszczeniach zaplecza gastronomicznego,
- jaką dokumentację musisz przygotować na odbiór lokalu przez Sanepid,
- czemu poprzez nieprawidłową kolejność działań możesz narazić się na dodatkowe duże koszty inwestycji.